2022. június 26.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pályázati felhívás szakértői tanulmányutakra az „Egész életen át tartó tanulás program” keretében

2007. szeptember 13.
Az oktatás és képzés területén vezetéssel, értékeléssel, továbbképzéssel, tanácsadással foglalkozó szakemberek számára kínál 3-5 napos külföldi tanulmányutakat az  Európai Bizottság az Egész életen át tartó tanulás programja keretében (a  korábbi ARION és a Cedefop tanulmányutak helyébe lépő új alprogram keretében).A tanulmányutak lehetőséget kínálnak arra, hogy a különböző országokból érkező szakértők közösen gondolkodjanak az európai és a nemzeti oktatás és képzés legfontosabb kérdéseinek jelenéről és jövőjéről (tíz-tizenöt fős, nemzetközi összetételű csoportokban).
 
A tanulmányutakon való részvételre a Tempus Közalapítványhoz lehet benyújtani a pályázatot. A pályázat alapfeltétele a tanulmányút munkanyelvének tárgyalási szintű ismerete.
 
A beadási határidő 2007. október 15., melyre azok a szakértők küldhetik el pályázatukat, akik a 2008. március 1. és június 30. között megrendezendő tanulmányutakon szeretnének részt venni. A megpályázható tanulmányutak témák szerinti csoportosításban megtalálhatók a Szakértői tanulmányutak kurzuskatalógusban, mely már elérhető a Tempus Közalapítvány honlapján. http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=581
 
A pályázatokat egy új, on-line űrlapon lehet benyújtani, mely szeptember elsejétől lesz elérhető ugyanott, valamint természetesen a CEDEFOP honlapján is. http://studyvisits.cedefop.europa.eu/
 
A Tempus Közalapítvány az érdeklődők részére tájékoztató napot tart, amelyen a pályázati feltételek ismertetésén túl a Szakértői tanulmányutakkal kapcsolatos minden más tartalmi és pénzügyi kérdésére is választ kaphat.
 
A Szakértői tanulmányutak tájékoztató nap ideje: 2007. szeptember 28. 10.00-13.00,
helye: Tempus Közalapítvány, Budapest IX. Lónyay u. 31., Brüsszel konferenciaterem
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezni lehet on-line formában a Tempus Közalapítvány honlapján a Rendezvények menüpont alatt.
 
Jelentkezési határidő a tájékoztató napra: 2007. szeptember 24.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok