2021. május 16.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Erasmus fotópályázat

2005. október 6.
Erasmus ösztöndíjas voltál?
Felejthetetlen élményekben volt részed?
Még nem volt lehetőséged arra, hogy ezt másokkal is megoszd?

Akkor itt a kitűnő alkalom!

A Tempus Közalapítvány / Socrates Nemzeti Iroda 2005 novemberében ünnepli a Socrates program 10. születésnapját, s ebből az alkalomból Erasmus fotópályázatot hirdet egykori (és jelenlegi) Erasmus hallgatók részére.

A pályázat célja, hogy a fényképek segítségével hívja fel a figyelmet mindazokra a hallgatói mobilitásban rejlő lehetőségekre, amelyek hozzájárulnak az országok és az emberek közötti kapcsolatok fejlesztéséhez, s a különböző kultúrák minél jobb megismeréséhez.
Pályázni hagyományos papírképekkel és digitális fényképekkel egyaránt lehet. Egy pályázó legfeljebb 3 képpel pályázhat. A pályaműveket hagyományos papíralapú változatban, vagy digitális képek esetén kinyomtatott formában, 21x30 cm méretben lehet benyújtani az alábbi két kategóriában:
  • Emberi kapcsolatok kategória
  • Táj- és városkép kategória
  • Portré kategória
A képeket zsűri bírálja el, s kategóriánként az első három helyezett tárgyjutalomban részesül. A legjobb képekből kiállítást rendezünk a november 9-11. között zajló Socrates Hét keretében, a díjátadó ünnepségre a kiállítás megnyitóján kerül sor. A díjazottakat levélben értesítjük.

A képek hátoldalán kérjük feltüntetni a fotó címét és az alkotó nevét. A fotók mellé kísérőlevelet kérünk csatolni az alábbi adatokkal: a fotó címe, a fotó készítésének helyszíne és dátuma, a készítő neve, életkora, címe, telefonszáma, e-mail címe.
A hiányos adatokkal beérkező képek nem kerülnek a zsűri elé.

A pályázat benyújtásának határideje (postai feladás dátuma): 2005. október 20.

A pályaműveket postai úton kérjük eljuttatni a Tempus Közalapítvány címére: 1438 Budapest 70., Pf. 508. A borítékon kérjük feltüntetni a "Erasmus fotópályázat" jeligét.

A beküldött fotókat nem áll módunkban visszaküldeni.

A pályázatra kizárólag saját készítésű képekkel lehet pályázni, amelyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik. A pályázaton való részvétellel az alkotó hozzájárul, hogy a képeket a Tempus Közalapítvány további rendezvényein, valamint nyomtatott és elektronikus kiadványaiban - a szerző megjelölésével - térítésmentesen felhasználja.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok