2023. december 6.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Ingyenes pályázatíró képzések pedagógusoknak

2006. március 17.
Pályázatírói és közbeszerzési ismereteket szerezhetnek a pedagógusok a Tempus Közalapítvány támogatott képzésein, amelyek bármely pályázati rendszerben hasznosíthatók.

A Regionális Fejlesztés Operatív Program egyik kiemelt célja, hogy a helyi területfejlesztési intézmények munkatársait felkészítse az európai uniós feladatok sikeres és hatékony ellátására. Ennek keretében március 17-től új célcsoportként a pedagógusok is pályázhatnak képzési támogatásra. A támogatás mértéke 250.000 Ft/fő, amelyből akár 2, vagy 3 akkreditált képzés is elvégezhető a Tempus Közalapítványnál.

A kurzusok elvégzésével a hallgatók az EU-s és hazai támogatások sikeres felhasználására, a projekttervezéstől a végrehajtásig tartó feladatokra készülhetnek fel, valamint gyakorlati ismereteket szerezhetnek a közbeszerzési folyamatokkal kapcsolatosan. Így a megszerzett ismereteket hasznosíthatják például az iskolai nyaraltatáshoz, sporteseményeken való részvételhez, eszközbeszerzéshez, kulturális rendezvények szervezéséhez, vagy intézményi infrastruktúra-fejlesztéshez szükséges támogatások megszerzésében.
A képzéseket nevelőtestületek számára - 15 fő jelentkezése esetén - az ország bármely régiójában, bármely időpontban elindítják. A végzett hallgatók számára a Tempus Közalapítvány tanúsítványt állít ki.

A pályázati dokumentációt a képzés megkezdése előtt legalább 30 nappal kell beküldeni a területileg illetékes Regionális Fejlesztési Ügynökséghez. Ennek összeállításában a Közalapítvány munkatársai igény szerint segítséget nyújtanak.

További információ a támogatási lehetőségről és a legközelebb induló képzésekről a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.hu
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok