2023. december 6.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Leonardo disszeminációs konferencia

2004. november 25.

Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram!

A Leonardo da Vinci program az Európai Unió szakképzési együttműködési programja, melynek célja a résztvevő országok szakképzési rendszerének megújítása, minőségének fejlesztése, európai jellegének erősítése - a szakképzés innovációs laboratóriumaként.

A program 2000 óta 33 magyar intézmény által vezetett fejlesztési projekt megvalósítása kezdődött meg és ezen kívül több száz további olyan projekt, ahol a magyar intézmények partnerként vettek részt.

A Leonardo program magyarországi koordinációjáért felelős, a Tempus Közalapítvány keretén belül működő Leonardo Nemzeti Iroda hozzá kíván járulni a program támogatásával kifejlesztett termékek ismertté válásához és a hazai szakképzésbe történő beépüléséhez. Ennek érdekében disszeminációs konferenciát szervez, melynek keretében a projektet megvalósító intézmények lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák az általuk kifejlesztett termékeket (új tanterveket, tananyagokat, taneszközöket, stb.) rövid előadások formájában, illetve a konferencia kísérőeseményeként megrendezett kiállításon.

A konferencia egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a nemzetközi szakképzési együttműködés legújabb irányairól és eredményeiről a résztvevő magyar intézményeken keresztül képet kapjanak.

A konferencia helyszíne és időpontja:

Hotel Novotel Budapest Centrum
(1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.)
2004. december 2.

A konferencia részletes programját mellékelten megküldjük.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges.
 
Kérjük, regisztrációját honlapunkon tegye meg (www.tka.hu) a "rendezvények, események" menüpont alatt, vagy a mellékelten elküldött regisztrációs lapot november 30-ig szíveskedjék visszaküldeni az alábbi faxszámra: 237-13-01.

Megjelenésére feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Tordai Péter
programvezető
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok