2023. december 6.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Meghívó az Európai Közigazgatási Képzési Ösztöndíj hallgatói konferenciájára

2004. november 9.
Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Miniszterelnöki Hivatal által létrehozott és a Tempus Közalapítvány koordinálásával működő Európai Közigazgatási Képzési Ösztöndíj (EKKÖ) Klub 2004. november 17-én ismét hallgatói konferenciát rendez. Az ösztöndíj program célja az Európai Uniós tagsággal kapcsolatos feladatok megvalósítását magas szinten ellátni képes, jól felkészült köztisztviselők képzésének elősegítése.

A konferencia minden év őszén kerül megrendezésre azzal a céllal, hogy a hallgatóság bővíthesse az Európai Unióval és a közigazgatással kapcsolatos ismereteit szakmai témájú előadások keretében, nemzetközileg elismert szakértők tolmácsolásában, valamint hogy az ösztöndíjasok megismerkedhessenek leendő foglalkoztatóikkal, és ezúton tájékozódjanak karrier-lehetőségeikről.

A rendezvény egyben lehetőséget nyújt az Európai Közigazgatási Képzési Ösztöndíjban részesülő hallgatóknak, hogy bemutatkozzanak és szakmai nyilvánosság előtt bemutassák kötetben publikált tanulmányaikat, amelynek magas színvonala minden évben nagy népszerűségnek örvend.

A konferencia helyszíne:
Ibis Budapest Hotel
1134 Budapest, Dózsa György út. 65.
 
Időpontja:
 
2004. november 17. (szerda) 9.30-17.00

  • Délelőtt plenáris előadások keretében a közigazgatásban dolgozó neves szakemberek és szakértők mutatják be uniós tagságunkkal, illetve az Európai Unióval kapcsolatos aktuális kérdéseket.
  • Délután szekció-előadások keretében a diákoknak nyílik lehetőségük tanulmányaik bemutatására. A szekcióülések után plenáris összefoglalásra kerül sor, amelynek keretein belül a szekciók levezetőelnökei foglalják össze az általuk vezetett szekción elhangzott gondolatokat.
A konferenciára való jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével történik. A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

Nagy örömünkre szolgálna, ha részt tudna venni a konferencián.

Üdvözlettel:

Vörös Andrea
programvezető
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok