2023. december 6.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Svéd-magyar felsőoktatási partnerkereső szeminárium

2004. június 15.

Exchange and Co-operation in Higher Education for Sustainible Development
Budapest, 2004. október 11.

Szeretné intézménye nemzetközi kapcsolatrendszerét bővíteni, új cseréket és közös projekteket megvalósítani?
Érdekli a fenntartható fejlődés kérdése?
Megosztaná tapasztalatait és elképzeléseit?
Intézménye fogadna svéd látogatókat?

A Svédületes! programsorozat keretében a Swedish Institute, az International Programme Office és a Tempus Közalapítvány 2004. október 11-én Budapesten Exchange and Co-operation in Higher Education for Sustainible Development címmel partnerkereső szemináriumot rendez felsőoktatási intézmények képviselői részére.

A műhelymegbeszélésekkel és intézménylátogatásokkal gazdagított szeminárium célja, hogy lehetőséget nyújtson a magyar és svéd felsőoktatási intézmények számára a kapcsolatfelvételre és új együttműködési területek feltárására. A rendezvény központi gondolata a tágan értelmezett fenntartható fejlődés – beleértve a gazdasági, környezeti és társadalmi fenntarthatóságot –, mely számos területen beépülhet az oktatási programokba és a kutatásba.

A rendezvényre elsősorban egyetemi oktatókat és a nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatársakat várunk, magyar és svéd részről összesen mintegy 100 résztvevőt. A szeminárium munkanyelve az angol. A rendezvényen való részvétel díjtalan.

Előjelentkezés Antal Krisztinánál a krisztina.antal@tpf.hu címen a mellékelt jelentkezési lapon. Jelentkezési határidő: 2004. július 2.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, a Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a jelentkezők közül a regisztrált svéd intézmények profilja és szakterülete alapján válassza ki a résztvevőket. A jelentkezés elfogadását 2004. július 15-ig igazoljuk vissza e-mailen a résztvevőknek.

További információ a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.hu

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok