2023. december 6.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Útlevél a szakmai gyakorlatokhoz - Europass Szakképzés nyitókonferencia

2004. november 5.
2004. november 19.
Novotel Budapest Centrum Hotel
1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
 
2004. október 1-jétől hazánkban is lehetőség nyílt az Europass Szakképzés dokumentum igénylésére. Ez az önkéntes alapon használt, ingyenesen beszerezhető, külföldi szakmai gyakorlatok igazolására szolgáló "útlevél", mely az EU korábbi tagállamaiban már közel öt éve sikeresen működik, a magyar munkavállaló fiatalok részére is nagyszerű lehetőséget nyújthat hazai vagy külföldi munkavállalás esetén. Az Europass Szakképzés dokumentum ugyanis nem csupán lehetővé teszi a szakmai tapasztalatok, képességek és kompetenciák összehasonlíthatóságát szerte az Európai Unió országaiban, de több nyelven tanúskodik egyetlen hivatalos okmányban akár több külföldön teljesített szakmai gyakorlatról is.

Az Europass Szakképzés dokumentum magyarországi bevezetése alkalmából rendezett nyitókonferencia célja, hogy az érintettekkel megismertesse a dokumentumot és mindazokat az előnyöket, amelyeket felhasználói számára nyújthat.

A rendezvényre a szakképzés területén együttműködni kívánó intézmények, lehetséges kedvezményezettek, szakértők, munkáltatói szervezetek, szociális partnerek képviselőit egyaránt várjuk.

Az idegen nyelvű előadásokhoz tolmácsolást biztosítunk.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés on-line módon a Tempus Közalapítvány honlapján (www.tka.hu) a "Rendezvények, események" menüpont alatt, vagy a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével a tamas.baranyai@tpf.hu címre vagy az (1) 239 1329 faxszámra 2004. november 15-ig.
 

 
Jelentkezési lap (DOC, 26,5 kB)
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok