2022. június 25.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Zánkán tartja nemzetközi konferenciáját az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete

2010. augusztus 30.
Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete (IATEFL-Hungary) 20. nemzetközi konferenciáját 2010. október 8-10. között Zánkán tartja, amelyre várja kedves tanár kollegák jelentkezését.
Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete (IATEFL-Hungary) szeretettel meghívja Önt és kedves kollégáit  20. nemzetközi konferenciájára, mely 2010. október 8-10. között lesz Zánkán.
 
A konferencia címe: ”Standing Out or Being Outstanding” - Exploring new normalities in the classroom
Időpont, helyszín: 2010. október 8-10., Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Kedvezményes részvételi jelentkezés határideje: 2010. szeptember 30.
 
Plenáris előadók között köszönthetjük Medgyes Pétert, Sally Farley-t, Nik Peachey-t és David A. Hillt. Az esemény során közel 45 műhelyfoglalkozás és előadás közül választhatnak a résztvevők, lesz tombola értékes nyereményekkel, valamint 'Skót-est' Hamish Buchan, és ’Jazzy Night’ Chaz Pugliese vezetésével.
 
A 20. jubileumi konferenciánk elmúlt két évtized során lezajlott társadalmi, kulturális és oktatási kérdéseket érintő változások hatásaival foglakozik. Mit jelentenek e változások az angol nyelv tanításának gyakorlatára nézve? Hogyan segíthetjük a kiemelkedően tehetséges, vagy tanulási nehézségekkel küzdő nyelvtanulókat? Milyen módszerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy aktív, és használható nyelvtudáshoz jussanak a diákok? Hogy fejleszthetők integrált módon a különböző kompetenciák? A fenti kérdéseken túl a konferencia előadásai és műhelyfoglalkozásai arra keresik a választ, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel tudjuk leghatékonyabban segíteni a diákokat a 21. században nélkülözhetetlen, minél magasabb szintű nyelvtudás elsajátításában.
 
Kérjük, tekintse meg honlapunkon a konferencia plenáris előadóinak és előadásainak bemutatkozó anyagát és a konferencia előzetes programját. További információkat honlapunkon talál, illetve keresse Korda Nikoletta, irodavezetőnket! (office@iatefl.hu, 06-20-574-8029)
 
Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődét és októberben Önt is köszönthetjük Zánkán!
 
Üdvözlettel,
Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete-Magyarország elnöksége
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok