2024. február 28.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Adatbázisok, nyilvántartások

2006. augusztus 11.
Ezen az oldalon megtalálja azoknak az adatbázisoknak, nyilvántartásoknak a jegyzékét, amelyeket az Oktatási és Kulturális Minisztérium jogszabály, állami irányítás egyéb jogi eszköze, vagy a minisztériumi belső irányítás eszköze kötelező előírása alapján tart fent, illetve kezel.
Nem szerepel a felsorolásban azoknak a nyilvántartásoknak a jegyzéke, amelyek vezetését semmilyen kötelező előírás nem szabályozza, azokat munkatársaink csak saját elhatározásuk alapján, munkájuk megkönnyítése érdekében vezetik (pl. határidős feladataik nyilvántartására). Ugyancsak nem talál hivatkozást itt azokra az adatbázisokra, nyilvántartásokra, amelyeket nem az OKM vezet, hanem valamelyik háttérintézménye (pl. doktori és habilitációs adatbázis). Ezekről a nyilvántartást vezető intézmény honlapján találhat bővebb információt.

A nyilvántartások adataiból az általános szabályok szerint igényelhetnek adatokat. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy az alábbi adatbázisok, nyilvántartások jelentős részének adatai a személyes adatok védelme miatt nem minősül minden korlátozás nélkül megismerhető, közérdekű adatnak.

Az adatbázisok, nyilvántartások jegyzéke:


A fentieken kívül az Oktatási és Kulturális Minisztérium mint gazdálkodó szerv működteti, fenntartja a külön jogszabályokban meghatározott számviteli, személyzeti, bérfejtési nyilvántartásokat, amelyek vezetése minden gazdálkodó szervezet számára kötelező.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok