2024. április 15.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pályázati felhívás esélyegyenlőségi szakértők képzésére

2009. július 16.
Az Educatio Kht. Esélyegyenlőségi Igazgatósága pályázatot hirdetett közoktatási esélyegyenlőségi szakértői szakterületre felkészítő 60 órás képzésen való részvételre.
 
A pályázat benyújtásának határideje 2009. augusztus 14. 17.00.
 
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében kiírásra kerülő közoktatás-fejlesztési célú pályázatokhoz - az esélyegyenlőségi szempontok érvényre juttatása érdekében - az oktatási fejlesztésre pályázó intézményfenntartóknak közoktatási esélyegyenlőségi helyzetelemzést és intézkedési tervet kell készíteniük. A dokumentumok elkészítéséhez esélyegyenlőségi szakértők nyújtanak segítséget.
 
Az Educatio Kht. által hirdetett képzésre azoknak a jelentkezését várják, akik a halmozottan hátrányos helyzetű és roma tanulók integrált oktatása, együttnevelése, oktatási esélyegyenlőségének javítása terén kívánnak szakértői tevékenységet folytatni.
 
A képzés célja olyan szakértők kiképzése, akik felkészültségüknél és elköteleződésüknél fogva hatékony segítséget tudnak adni a közoktatási intézményfenntartóknak a társulási/települési/intézményi szintű közoktatási esélyegyenlőségi helyzetelemzésük és tervük kidolgozásához, programjuk eredményes megvalósításához.
 
A felhívás részleteit az alábbi linken érhetik el:
 
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok