2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Kanadába utazott Hiller István

2007. április 24.
Hiller István oktatási és kulturális miniszter - Sólyom László köztársasági elnök delegációjának tagjaként - 2007. április 24-én Kanadába utazott, ahol a kanadai kormány több tagjával is találkozik.
Ottawában Bev Oda-val, a kulturális örökségért felelős kanadai miniszterrel tárgyal április 26-án, ezt követően pedig Diane Finlay-vel, az állampolgársági és bevándorlási miniszterrel. Ugyanezen a napon délután Hiller István a National Arts Centre-ben - a Kodály Év keretében - megnyitja a Kodály Zoltán életéről szóló emlékkiállítást.

A magyar oktatási és kulturális miniszter találkozik a Montreali Magyar Iskola képviselőivel, akiknek a Balassi Intézet kiadványai közül magyar nyelvoktató és módszertani segédkönyveket ajándékoz további munkájuk megkönnyítésére. A montreali iskola már fél évszázada foglalkozik a kanadai magyarok magyar nyelvű oktatásával.

Hiller István Calgaryban április 27-én, pénteken Alberta tartomány oktatási miniszterével, Ron Liepert-tel oktatási együttműködési szándéknyilatkozatot ír alá - Sólyom László köztársasági elnök jelenlétében.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok