2021. november 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Hétfőig lehet még pótfelvételizni

2007. augusztus 10.
A ponthatárok megállapítása után megjelent kínálat időközben tovább bővült a kiegészítő képzésben meghirdetett szakokkal - a teljes lista megtalálható az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján, a www.felvi.hu-n.
A pótfelvételi eljárásban csak azok jelentkezhetnek, akik a normál eljárásban nem nyertek felvételt, illetve akkor még nem adtak be jelentkezési lapot. A külön erre a célra készült jelentkezési lap annál a felsőoktatási intézménynél szerezhető be - ingyenesen -, amely a választott szakot meghirdette, vagy az OFIK személyes ügyfélszolgálatán (Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ, Budapest, Reviczky u. 6.). A jelentkezési lapon csak egy intézményt és egy szakot lehet megjelölni!

A kitöltött jelentkezési lapot - a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2007 c. kiadványban az intézmény által kért - mellékletekkel együtt közvetlenül a felsőoktatási intézményhez kell eljuttatni, az 5.000 forintos eljárási alapdíj befizetése után.

Jelentkezési határidő: 2007. augusztus 13. hétfő

A felvételi döntésről a felsőoktatási intézmények írásban értesítik a jelentkezőket.

A pótfelvételi további szabályai és részletes tudnivalói - a meghirdetett képzésekkel együtt - megtalálhatóak a www.felvi.hu oldalon.


(OFIK)
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok