2023. október 4.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Bogyay Katalin hivatalos látogatása Washingtonban

2006. szeptember 18.
Hivatalos magyar delegáció utazott Washingtonba az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatok előmozdítása érdekében. A Bogyay Katalin szakállamtitkár által vezetett küldötség egy 1956-os kiállítás és Bartók operájának megtekintése mellett számos prominens személyiséggel tárgyalt.
Bogyay Katalin nemzetközi kapcsolatokért felelős szakállamtitkár 2006. szeptember 14. és 18. között hivatalos látogatáson vett részt Washingtonban. A programnak fontos része volt egy 1956-os fotókiállítás megtekintése és a washingtoni Holocaust Múzeumban történő látogatás is. Szeptember 16-án a delegáció részt vesz a Kékszakállú Herceg Vára operaelőadáson és az ezt követő gálavacsorán.

Az Egyesült Államok fővárosában tett látogatása során Bogyay Katalin számos fontos személyiséggel tárgyalt. Találkozó megszervezésére került sor Earl Powell úrral a National Gallery of Art igazgatójával, Dina Powell asszonnyal, a Külügyminisztérium oktatási és kulturális ügyekért felelős helyettes államtitkárával, Milena Kalinovska a Hirshhorn Múzeum programigazgatójával, Tany L. Chauveauxszal a National Endowment for the Arts alelnökével, Cyrus Katzennel, a Katzen Center alapítójával, Cornelius Kerwinnel az American University prorektorával és Jack Rasmussen a Katzen Center igazgatójával és kurátorával.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok