2023. október 3.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Kulturális turizmus Londonban

2006. november 2.
2006. november 6. és 9. között rendezik meg Londonban a World Travel Market nemzetközi turisztikai szakkiállítást, melyen az Oktatási és Kulturális Minisztérium első alkalommal várja kulturális turisztikai standdal az érdeklődőket.
A World Travel Market, mely a világ egyik legnagyobb turisztikai szakkiállítása és vására, évente kerül megrendezésre Londonban a teljes turisztikai szakma számára. 2006. november 7-én a szállodaipar és a légitársaságok képviselőinek rendeznek konferenciát, valamint az Egyesült Királyság turisztikai eseményeit bemutató szemináriumot. 2006. november 8-án tartják a Responsible Tourism Day-t (a felelős turizmus napja), amikor a teljes turisztikai szektor számára tartanak vitafórumot. 2006. november 9-én Wise Up! (Okosodj!) néven az utazásszervezőknek tartanak továbbképzést.

A márciusi International Tourismus-Börse Berlin nemzetközi turisztikai szemlén idén második alkalommal állított fel a tárca kulturális turisztikai standot, melynek keretében többek között bemutatkozhattak a világörökségi helyszínek, magyarországi fesztiválok, tematikus kulturális útvonalak, külföldi magyar kulturális évadok (kiemelt figyelmet élvezve idén az Ungarischer Akzent), a Bartók évforduló, valamint az Európa Kulturális Fővárosa Pécs 2010 program.

A novemberi londoni szakkiállításon idén első ízben mutatja be önálló stand keretében a Oktatási és Kulturális Minisztérium a magyarországi kulturális turisztikai vonzerőit.

Az eseményhez kapcsolódó további információk megtalálhatóak itt:
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok