2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Nemek és részvétel a bővítés fényében - Think&Act konferencia Budapesten

2007. május 18.
A Think&Act rendezvénysorozat részeként, Nemek és részvétel a bővítés fényében címmel nemzetközi konferenciát tartanak Budapesten.
2007. május 21-én és 22-én Nemek és részvétel a bővítés fényében címmel nemzetközi konferenciát tartanak Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia Szociológiai Kutatóintézetében. Az Think&Act európai uniós konferenciasorozat részeként megrendezendő eseményen köszöntőt mond Göncz Kinga külügyminiszter, az első plenáris ülés levezetője pedig Bogyay Katalin, az OKM nemzetközi szakállamtitkára lesz.

A Think&Act célja, hogy a kutatások alapos elemzése, és nemzeti, valamint nemzetközi kontextusban történő vizsgálatán keresztül az Európai Unióban regionális és helyi szinten szoros és eredményes kapcsolatokat építsen ki az Európai Bizottság támogatásában részesülő kutatások eredményei és a nemzeti politika között. A 28 hónapig tartó rendezvénysorozat alatt öt különböző témáról öt európai fővárosban tartanak konferenciát. A rendezvényeken megfogalmazott konklúziókról, valamint javaslatokról végül összegző kiadvány készül.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok