2024. február 21.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pro Cultura Hungarica díj Edmont Fivet-nek és Peter Broadbentnek

2007. június 19.
Pro Cultura Hungarica díjat adott át Edmond Fivet-nek és Peter Broadbentnek Bogyay Katalin, az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi szakállamtitkára június 18-án Londonban.
A Londoni Magyar Kulturális Központban megtartott Pro Cultura Hungarica díjátadó ünnepségen Bogyay Katalin, az Oktatási és Kulturális Minisztérium nemzetközi szakállamtitkára adta át az elismeréseket Edmond Fivet-nek és Peter Broadbentnek.

Edmond Fivet a Walesi Színművészeti és Zeneművészeti Főiskola főigazgatója, aki a magyar-walesi kapcsolatok elmélyítése érdekében dolgozott az elmúlt években és támogatta a magyar kulturális programok megvalósítását.

Peter Broadbent vendégkarmesterként dolgozott Magyarországon, ahol nagy sikert aratott többek között a Debreceni Filharmonikus Zenekarral és a Kodály kórussal együtt előadott koncerteken. A karmester folyamatosan segíti a művészek fiatal generációját.

A Pro Cultura Hungarica díjat a magyar kultúra értékeinek külföldi megismertetésében és terjesztésében, illetve Magyarország és más nemzetek művelődési kapcsolatainak gazdagításában sikereket elért külföldi állampolgárok kaphatják.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok