2023. március 29.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Ellopott tankönyvpénz, ingyenes könyvek

2006. szeptember 8.
A Nemzeti Tankönyvkiadó ingyenesen engedi át a megrendelt könyveket a Heves megyei gyöngyöstarjáni iskolának, miután ismeretlen tettesek ellopták az iskola tankönyvekre félretett pénzt.

 (MTI) - A Nemzeti Tankönyvkiadó ingyenesen engedi át a megrendelt könyveket a Heves megyei gyöngyöstarjáni iskolának, miután ismeretlen tettesek ellopták az iskola tankönyvekre félretett pénzt.
"Amikor értesültünk arról, hogy a kistelepülés általános iskolájából elloptak 900 ezer forintot, úgy döntöttünk, hogy a tőlünk 300 ezer forint értékben rendelt könyveket ingyen szállítjuk le, sőt, az erre a tanévre vonatkozó esetleges további rendeléseket fél áron számoljuk el" - mondta az MTI-nek Kilincsányi Ágnes, a Nemzeti Tankönyvkiadó kommunikációs vezetője.
A legutóbbi tankönyvpénz-lopás június 23-án történt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Besenyszögön: a Kiovini Ferenc Általános Iskolából eltűnt a részben tankönyvek vásárlására szánt 1,8 millió forint, és a Nemzeti Tankönyvkiadó ekkor is ingyen adta át a megrendelt könyveket.

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok