2024. április 19.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Az OKM közleménye a mai figyelmeztető megmozdulásról

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megköszöni a gyermekeink oktatása és nevelése során áldozatos munkát végző pedagógusoknak, hogy túlnyomó többségük a mai napon is a feladatai ellátására koncentrált.
2006. december 15.

Pert vesztett a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

A Fővárosi Munkaügyi Bíróság elutasította azt a keresetet, amelyet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Miniszterelnöki Hivatal, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium ellen indított.
2006. december 14.

Hiller István elköszönt az Országos Köznevelési Tanács delegáltjaitól

Lejárt a megbízatása az Országos Köznevelési Tanácsnak, az oktatási és kulturális miniszter vétójoggal is rendelkező, országos szakértői testületének.
2006. december 14.

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2007, s ezzel kezdetét vette a jövő évi felvételi időszak; a jelentkezés határideje február 15-e lesz a következő évben is, de a mester- és kiegészítő képzésekre március 15-ig is lehet jelentkezni - közölték az oktatási tárca és az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) illetékesei.
2006. december 14.

Összevontan folytatódik a Socrates és a Leonardo ösztöndíjprogram

Jövő évtől összevontan folytatódik a Socrates és a Leonardo ösztöndíjprogram; az uniós támogatás megpályázásával külföldi szakképzésre jelentkezhetnek a diákok - közölte az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
2006. december 13.

Az OKM közleménye a tervezett figyelmeztető sztrájkról

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium valamint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete képviselői 2006. december 12-én megbeszélést tartottak a PDSZ által 2006. december 15-ére meghirdetett figyelmeztető sztrájkkal kapcsolatos elvi álláspontokról.
2006. december 12.

OKM-munkacsoport az érettségi biztonságos lebonyolításáért

Az érettségi biztonságos lebonyolításáért felelős munkacsoport kezdi meg működését a közoktatási államtitkár vezetésével az oktatási tárcánál - erről a szaktárca vezetője beszélt kedden Budapesten.
2006. december 12.

Közös intézetet létesített a győri Széchenyi Egyetem és az Audi Hungaria

A tudomány és a gyakorlati alkalmazás szorosabbá tételére közös intézetet létesített az Audi Hungaria és a győri Széchenyi István Egyetem, az erről szóló szerződést az egyetem megalapításának ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepi szenátusi ülésen írták alá hétfőn.
2006. december 12.

Folytatódik a Nemzeti Emlékezet Program - pályázati felhívás Batthyány Lajos születetésének 200. évfordulója alkalmából

Az Oktatási Minisztérium Nemzeti Emlékezet programja abból a célból indult 2003 elején, hogy a történelmi évfordulók korszerű, új szemléletű megünneplésével bővítse a közoktatásban részt vevők történelmi ismereteit, fejlessze helyi és közösségi identitásukat, kötődésüket.
2006. december 11.

Megnyílt az Educatio 2006 oktatási kiállítás a Műegyetemen

Kétnapos felsőoktatási kiállítás nyílt szombaton a budapesti Műegyetemen: az Educatio 2006 egyetemi és főiskolai börzén az elmúlt évekhez hasonlóan csaknem valamennyi hazai felsőoktatási intézmény képviselteti magát. A kiállítást, amelyet már a kezdetekor élénk érdeklődés kísért, Hiller István miniszter nyitotta meg.
2006. december 9.

Megújult a pesterzsébeti általános iskola

Megújult a pesterzsébeti általános iskola, az intézményt Hiller István szakminiszter adta át pénteken.
2006. december 8.

Tovább folytatódnak az egyeztetések a Közoktatási Érdekegyeztető Tanácsban

Jövő héten tovább folytatódnak az egyeztetések az Közoktatási Érdekegyeztető Tanácsban, amelynek keddi ülésén a költségvetéshez benyújtott módosítások és a közoktatást érintő változások szerepeltek napirenden - közölte a szaktárca kedden az MTI-vel.
2006. december 5.

OKM: az Ab döntése kimondta, hogy nem sérült az egyenlő munkáért egyenlő bér elve

Az Alkotmánybíróság (Ab) döntésével kimondta, hogy nem sérti a közoktatási törvényben rögzített kétórás feladatellátás az egyenlő munkáért egyenlő bér elvét, s a hatályba léptetése is alkotmányos volt - értelmezte a taláros testület döntését Arató Gergely, az oktatási tárca államtitkára kedden az MTI-nek.
2006. december 5.

Az OKM közleménye a PDSZ által tervezett sztrájkról

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium elismeri és tiszteletben tartja a munkavállalók, közalkalmazottak sztrájkhoz való jogát, illetőleg annak jogszerű gyakorlását.
2006. december 5.

Közlemény a közoktatásban használt tankönyvek és egyéb kiadványok megrendeléséről a 2007/2008. tanévre

A korábbi évekhez hasonlóan az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából az Educatio Kht. Közoktatási Információs Iroda 2007. január elején ismételten közzéteszi a közoktatási intézmények által rendelhető tankönyvek és egyéb kiadványok nyilvántartását, melyet az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont állított össze.
2006. december 5.

Hiller: megbecsülés a pedagógusoknak

A közoktatáspolitika egyik kulcsterülete kell, hogy legyen a pedagógustársadalom megbecsülése - mondta Hiller István a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) munkakongresszusán szombaton Budapesten.
2006. december 4.

Az oktatás reformja hosszú, évtizedben mérhető folyamat

Gyökeres, új reformot nem tervez az oktatási és kulturális tárca a közeljövőben - jelentette ki Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára szerdán az Országos Közoktatási Konferencián Lillafüreden.
2006. november 29.

Pedagógusképzés a XXI. században

Manherz Károly
A pedagógusképzés központi feladat, ezért olyan rendeletet, háttérszabályozást kell készíteni, amely megfelelő alapot biztosít a mesterszakok beindításához - jelentette ki Manherz Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára szerdán Budapesten.
2006. november 29.

Megjelent az Oktatás nagy kézikönyve

Megjelent az Oktatás nagy kézikönyve: a több mint ezeregyszáz oldalas kiadvány "mélységi áttekintést" ad minden, az oktatás témaköréhez sorolható jogszabályról, azok alkalmazásáról és a vonatkozó bírói gyakorlatról. A kötetet Szüdi János, az OKM szakállamtitkára lektorálta.
2006. november 24.

Arató Gergely: hétszáz milliárd forintos uniós támogatásra számíthat az oktatás

A 2007-2013. közötti uniós költségvetési időszakban az oktatásra fordítható fejlesztési pénzforrások elérik az előzetesen várt 700 milliárd forintot, s ebben még nem is szerepel a szakképzés támogatása - hangsúlyozta Arató Gergely csütörtökön Balatonfüreden, a Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet konferenciáján.
2006. november 24.

A közoktatás napja

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium fontosnak tartja a Pedagógusok Szakszervezete kezdeményezésére a közoktatás napjának megünneplését, és üdvözli, hogy a parlamenti képviselők nagy számban vesznek részt iskolai rendezvényeken.
2006. november 22.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium nem tervezi a nyelvi előkészítő osztályok megszüntetését

A nyelvi előkészítő évfolyammal induló képzést a 2004/2005-ös tanévben vezette be az Oktatási Minisztérium a Világ - Nyelv program keretében. Ezzel lehetővé vált, hogy a középiskolák 9. évfolyamán indított nyelvi előkészítő évfolyamokon a diákok számára emelt óraszámban nyelvtanulási lehetőséget biztosítsanak.
2006. november 20.

A bankkonferencia résztvevői támogatják a pénzügyi ismeretek oktatását

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által szervezett I. Bankkonferencia résztvevői is támogatják az Oktatási és Kulturális Minisztérium kezdeményezését, hogy a Nemzeti Alaptanterv egészüljön ki pénzügyi ismeretekkel - közölte a PSZÁF.
2006. november 20.

A hatékony pedagógusok pályára vonzása, fejlesztése és a pályán való megtartása

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapján elérhető "A hatékony pedagógusok pályára vonzása, fejlesztése és a pályán való megtartása" című dokumentum, mely beszámolót tartalmaz a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) 2002. és 2004. közötti pedagóguspolitikai projektjének eredményéről.
2006. november 20.

Folytatódik a KözHáló program

A KözHáló I. program idén év végén véget ér, azonban 2007. január 1-től a szolgáltatás tovább folytatódik a KözHáló II. program keretében.
2006. november 20.

Változik az ingyen tankönyvre jogosultak köre

Az oktatási tárca tervei szerint változna az ingyen tankönyvre jogosultak köre: nem járna alanyi jogon az ingyen tankönyv a gyermeküket egyedül nevelőknek, és a három vagy több gyermeket nevelőknek sem. A törvénymódosításról az országgyűlés dönt majd - közölte Arató Gergely az oktatási tárca államtitkára az MTI kérdésére csütörtökön.
2006. november 16.

Hiller István: nagy jelentősége van a szakképzés megerősítésének

Nagy jelentőségűnek nevezte a szakképzés megerősítését pénteken Tiszavasváriban Hiller István abban a beszédében, amellyel a 60 éves jubileumát ünneplő Vasvári Pál Középiskola, Szakiskola és Kollégium tanárait és diákjait köszöntötte.
2006. november 13.

Kétszáz éves a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium

Az ország és a világ olyan kiválóságokat köszönhet a kétszázadik születésnapját ünneplő kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumnak, akik között képzőművészek, írók, költők, közéleti szereplők egész sora említhető - emelte ki a háromnapos rendezvénysorozat ünnepi megemlékezésén az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára pénteken Kaposváron.
2006. november 10.

Véget ért a SZABADSÁGHARCOS FREEDOM FIGHTER 1956 országos középiskolai internetes vetélkedősorozat Fotógaléria

Az Oktatási Minisztérium az 56-os Intézettel és a Történelemtanárok Egyletével közösen pályázatot hirdetett középiskolai diákcsapatok részére az 1956-os forradalom 50. évfordulója alkalmából. A játékra közel 300 csapat nevezett, és a www.emlekezet.hu/56 című internetes oldalon közzétett kérdéssorra kellett választ adniuk a csapatoknak. A győztes csapat párizsi tanulmányutat nyert.
2006. november 10.

Minden középiskola megkapja az '56-os forradalomról írt gyereknaplót

Fotó: Gordon Eszter
Minden magyarországi középiskolába eljuttatja a Magyar Forradalom 1956 Napló címmel megjelent gyermekírást az Oktatási és Kulturális Minisztérium. Az első példányt csütörtökön adta át Arató Gergely, az OKM államtitkára és a fakszimile kiadványt megjelentető Kieselbach Tamás a szerző egykori középiskolája, a Vörösmarty Gimnázium egyik tanárának Budapesten.
2006. november 2.

Hiller István: mintegy 700 intézmény újul meg 2007-13 között

Fotó: Gordon Eszter
Az oktatási tárca 2007 vége és 2013 között mintegy hétszáz oktatási intézmény korszerűsítését, felújítását és mintegy 250-300 teljes átalakítását tervezi uniós források bevonásával - mondta Hiller István a súlyosan, halmozottan fogyatékos helyzetű gyermekek oktatásáról rendezett szakmai konferencián csütörtökön a fővárosban.
2006. november 2.

Felhívás nevelési-oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok, valamint szakképzési és közoktatási szakértők számára

A Tempus Közalapítvány és a Leonardo Nemzeti Iroda 2006 őszén információs kampányt indít az új, "Az Egész Életen Át Tartó Tanulás Programjá"-ról.
2006. november 2.

Tanévhez igazodó finanszírozás bevezetését tervezi az oktatási tárca

Tanévhez igazodó finanszírozás bevezetését tervezi az oktatási tárca, ezért a 2007-es oktatási költségvetésben sok 2008-ra áthúzódó elem lesz - jelentette ki Arató Gergely pénteken Noszvajon.
2006. október 27.

Október 20. és november 30-a között zajlanak az őszi érettségi vizsgák

Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Kormányrendelet 11. §-a értelmében a 2006/2007. tanév során először az október-novemberi vizsgaidőszakban tehetnek érettségi vizsgát a tanulók. Ebben a vizsgaidőszakban közép- és emelt szinten rendes, előrehozott, kiegészítő, szintemelő, ismétlő, pótló és javító érettségi vizsgák megszervezésére kerül sor a kijelölt középiskolákban. A tanulók bármely vizsgatárgyból jelentkezhettek vizsgára.
2006. október 19.

Hiller István levele a tiszavasvári iskola igazgatójának

Levélben fejezte ki a maga, az oktatási tárca és a Közoktatáspolitikai Tanács részvétét a tiszavasvári iskola igazgatójának Szögi Lajos tanár "értelmetlen és megdöbbentő, tragikus halála" miatt Hiller István oktatási és kulturális miniszter.
2006. október 18.

Az OKM eddig is és a jövőben is tárgyal a pedagógus szervezetekkel

Arató Gergely
Az oktatási tárca nem tud visszalépni a pedagógusok kötelező óraszámának emelésétől, amely törvényi előírásként már hatályba lépett, és szerepel a konvergenciaprogramban is - közölte Arató Gergely oktatási államtitkár pénteki budapesti sajtótájékoztatón a nap folyamán tartandó pedagógusdemonstráció kapcsán.
2006. október 13.

Útravaló ösztöndíjprogram az idei tanévben is

Az oktatási tárca az idei tanévben is meghirdeti az Útravaló ösztöndíjprogramot, amelyen tavaly 20.045 diák és 7.739 mentor kapott támogatást - közölte Arató Gergely oktatási államtitkár pénteken Budapesten.
2006. október 13.

Átadták a megújult egri líceum épületét

A második Nemzeti Fejlesztési Terv egyik prioritása a felsőoktatás lesz - mondta Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára az egri Eszterházy Károly Főiskola megújult műemléképületének, a líceum átadási ünnepségén.
2006. október 11.

Tájékoztató a 2007/2008. tanév közoktatás közismereti, sajátos nevelési igényű tanulók (gyógypedagógiai), nemzetiségi és szakképzési tankönyveinek legmagasabb fogyasztói áráról

Az oktatási és kulturális miniszter - a Tankönyves Vállalkozók Országos Testülete véleményének, illetve a szakmai tankönyvek esetében a a szakképesítésért felelős miniszterek egyetértésének kikérésével - meghatározta a 2007/2008. tanévre a tankönyvek legamagasabb fogyasztói árát.
2006. október 11.

Verzió dokumentumfilm fesztivál

A VERZIO3 Filmfesztivál délelőtti vetítésekre hívja a diákokat november 8-9-10-én.
2006. szeptember 22.

Újudvar - számítástechnikai és drámapedagógiai oktatóközpontot avattak

Közel 75 millió forint költséggel számítástechnikai és drámapedagógiai oktatóközpontot alakítottak ki a dél-zalai Újudvar általános iskolájának régi épületében - az intézményt pénteken avatták fel.
2006. szeptember 22.

Változás a suliNova Kht. élén

(MTI) - Pála Károlyt, a suliNova Kht. szakmai igazgatóját nevezte ki Hiller István oktatási és kulturális miniszter a közoktatás-fejlesztést és pedagógus továbbképzést megvalósító intézmény ügyvezetőjévé, miután elődje, Cselik Tibor ügyvezetői szerződése augusztus 31-ével lejárt - közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.
2006. szeptember 11.

Arató Gergely a falusi iskolákról és a finanszírozásról

Különös akkor a falu lakosságmegtartó erejéről beszélni, amikor a település elitje, de még a pedagógusok egy része is elviszi máshová tanulni a gyermekét abból az iskolából, amelynek a fennmaradásáért egyébként küzd - mondta Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára szombaton Veszprémben, egy közoktatási fórumon.
2006. szeptember 9.

Ellopott tankönyvpénz, ingyenes könyvek

A Nemzeti Tankönyvkiadó ingyenesen engedi át a megrendelt könyveket a Heves megyei gyöngyöstarjáni iskolának, miután ismeretlen tettesek ellopták az iskola tankönyvekre félretett pénzt.
2006. szeptember 8.

Ma van az Írástudatlanság Elleni Küzdelem Nemzetközi Napja

Az általános iskola befejezése után a diákok egyharmada funkcionális analfabéta marad. Nemcsak nálunk tapasztalható ez, hanem a legtöbb fejlett országban komoly gondot okoz, hogy az elolvasott szöveget nem értik meg az emberek és ezért nem is tudják elvégezni a leírt feladatokat. Szeptember 8-a az UNESCO 1965-ben meghozott döntése óta az Írástudatlanság Elleni Küzdelem Nemzetközi Napja.
2006. szeptember 8.

Az OKM a pedagógus elbocsátásokról

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium sajtóközleménye
2006. szeptember 8.

Hiller István: a gyermekek az ország aranytartalékai - országos tanévnyitó Csömödéren Fotógaléria

csomoder_060901_01.jpg
- A gyermekek az ország aranytartalékai, ők jelentik a jövőt, s a pedagógusok felelőssége, hogy szakembereket, tudatos felnőtteket neveljenek belőlük - mondta az országos tanévnyitón Hiller István oktatási és kulturális miniszter a Zala megyei Csömödéren pénteken.
2006. szeptember 1.

2006. szeptemberi igénylő adatlapok

2006. szeptemberi igénylő adatlapok a közoktatási feladatot ellátó nem állami, nem önkormányzati intézményfenntartók normatív állami hozzájárulásainak és egyéb támogatásainak igényléséhez
2006. szeptember 1.

Hiller István: nem kötelező a kötelező óraszám megemelése

tanevforum_060830_01.jpg
- A kötelező óraszámon túli két óra munkavégzés elrendelése az intézmények fenntartói számára csupán egy lehetőség, nem pedig kötelezően bevezetendő intézkedés - fejtette ki szerdán Egerben egy tanévnyitó szakmai konferencián Hiller István oktatási és kulturális miniszter.
2006. augusztus 30.

Hiller István a tanévkezdésről

- A szeptember 1-jén kezdődő és 2007. június 15-éig tartó tanévben 97.622 első osztályos diák kezdi meg általános iskolai tanulmányait - közölte a szerdai budapesti kormányszóvivői sajtótájékoztatón Hiller István.
2006. augusztus 30.

Újjáépített iskolát avatott Kisnánán Hiller István

- Az internet hatalom, amiből tudás is nyerhető - mondta köszöntőjében Hiller István oktatási és kulturális miniszter a Heves megyei Kisnánán, a község újjáépített iskolájának szerdai avatásán, utalva arra: különösen fontosnak ítéli a beruházás informatikai elemeit.
2006. augusztus 30.

Az idei tanévtől hatvan középiskolában kezdik meg a pénzügyi ismeretek oktatását

penzugyism_01.jpg
Az idei tanévtől hatvan középiskolában kezdik meg a pénzügyi ismeretek új, digitális tananyagának oktatását; ennek köszönhetően mintegy háromezer diák tanulhatja meg, hogyan bánjon későbbi jövedelmével és megtakarításaival - közölte kedden Hiller István oktatási és kulturális miniszter sajtótájékoztatón Budapesten. A rendezvényen részt vett és felszólalt Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, valamint Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde elnöke is.
2006. augusztus 29.

Átfogó iskolafelújítási programot szorgalmazott a szakminiszter

isifeluj_01.jpg
Várhatóan a 2007/2008-as tanévtől átfogó iskolafelújítási program indulhat el Magyarországon - az oktatási és kulturális tárca vezetője erről a tanév előkészítő tájékoztatón beszélt pedagógusok előtt a fővárosban kedden.
2006. augusztus 29.

Hitelszerződés intézménykorszerűsítések finanszírozására

hitelszerz_060823_01.jpg
Az energiagazdaságos, ésszerű felhasználást előirányzó Szemünk fénye program finanszírozására 50 milliárd forintos hitelkeret szerződést írt alá a CAMINUS Zrt. és az OTP Bank Nyrt. szerdán, Budapesten.
2006. augusztus 23.

Hiller István: az oktatásban a mennyiség után a minőség ideje kell, hogy eljöjjön

- A magyar oktatásügyben akkor van értelme a reformnak, ha az a színvonalon alapul - jelentette ki Hiller István hétfőn Kismarján.
2006. augusztus 22.

Az OKM közleménye a digitális oktatási tartalmak forgalmazásával kapcsolatban

A minisztérium tudomására jutott, hogy az utóbbi hónapokban több oktatási intézménybe, illetve tankönyvkiadóhoz is eljutott egy kezdeményezés, amely a névhasonlóság ellenére semmiféle kapcsolatban nem áll az Oktatási és Kulturális Minisztérium sokéves fejlesztésével, a Sulinet Digitális Tudásbázissal, és amely kezdeményezés kizárólagos forgalmazói jogosultsággal rendelkező piaci szereplőként tünteti fel magát.
2006. augusztus 21.

A kormány idén is segíti az iskolakezdésben a rászoruló tanulók családjait

A kormány idén is számos olyan támogatást nyújt a családoknak, amellyel az iskolakezdés terheit enyhíti. A tanévkezdés kapcsán fontos törekvés a hátrányos helyzetű tanulók és családjaik megkülönböztetett támogatása, az esélyegyenlőség biztosítása.
2006. augusztus 18.

A közoktatási és a felsőoktatási törvény módosítása

Hiller István ma az országgyűlés előtt ismertette a közoktatási és felsőoktatási törvény módosítására vonatkozó elképzeléseit.
2006. július 4.

Hiller István nem kért türelmi időt

nkom_204667.jpg
Az oktatási és tudományos bizottság kedden hallgatta meg a miniszterjelöltet - a többség támogatta a Hiller István kinevezését.
2006. június 6.

„Pro Libertate!” stratégiai játék

A hamar népszerűvé vált, az 1848/49-es szabadságharcot feldolgozó stratégiai játék után az Oktatási Minisztérium egy hasonló fejlesztést finanszírozott és tett bárki számára ingyenesen elérhetővé. A Huszár Games programozó-csoport munkája, a „Pro Libertate!” a Rákóczi-szabadságharc eseményeit dolgozza fel, megmutatva, hogy az adott történelmi korról játszva is rengeteget lehet tanulni.
2006. április 10.

Pályázati felhívás

Az Oktatási Minisztérium által támogatott tanulmányi, tehetséggondozó versenyek meghirdetése a 2006/2007. tanévre.
2006. április 3.

A tankönyvek korszerűségét és minőségét meghatározó tényezők

Elemző tanulmányok a tankönyvértékelés szempontrendszerének és módszerének korszerűsítéséhez
2006. március 3.

Korszerű, használható tankönyveket az iskolákba

A prezentáció letölthető PPT-formátumban (1,98 MB).
2006. február 24.

Elkészült a szöveges értékelést támogató program frissített változata

Tisztelt Kollégák!
Az Önök észrevételei alapján elkészült a program frissített változata. Akik félévkor számítógéppel készítik el az értesítőket, azok mindenképpen mentsék bele a mellékelt fájlt a C:Program files mappában található "szovert" mappába.
A frissített verzió elérhető itt.
2006. január 27.

A kétszintű érettségiről a szülőknek

A prezentáció letölthető PPT-formátumban (599 kB).
2006. január 25.

Középfokú beiskolázás - központi írásbeli felvételi vizsga

A középfokú beiskolázás felvételi eljárást megelőző írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítókulcsai hozzáférhetőek lesznek a www.om.hu és a www.okev.hu honlapokon.
2006. január 23.

Korszerű, használható tankönyveket az iskolákba

A prezentáció letölthető PPT-formátumban (1,07 MB).
2005. szeptember 15.
 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok