2024. április 15.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Pályázat az I. intézményi modell tanácsadói segítségnyújtással történő kiépítésére

2002. december 19.
Az Oktatási Minisztérium pályázatot hirdet - a közoktatási törvény hatálya alá tartozó közoktatási intézmények, illetve közoktatási intézmények csoportjai számára - a COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program I. intézményi modelljének tanácsadói segítségnyújtással történő kiépítésére.

Pályázati felhívás

Az Oktatási Minisztérium pályázatot hirdet - a közoktatási törvény hatálya alá tartozó közoktatási intézmények, illetve közoktatási intézmények csoportjai számára - a COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program I. intézményi modelljének tanácsadói segítségnyújtással történő kiépítésére.

I. Pályázati formák

A) Önálló pályázati forma

A pályázat célja:

Az Oktatási Minisztérium COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program I. intézményi modelljének tanácsadói segítségnyújtással történő kiépítése.

B) Csoportos pályázati forma

A pályázat célja:

A COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program I. intézményi modelljének csoportos tanácsadással történő megvalósítása. A programban már résztvevő intézmények és a megvalósítást ezen pályázat keretében elindító intézmények közötti kapcsolatok és párbeszéd megteremtése, az intézmények között az egymástól való tanulás lehetőségeinek kialakítása.

II. A pályázatok benyújtásának módja és határideje:

A pályázati anyagokat

2002. február 28-án (csütörtökön) 16 óráig

kell benyújtani zárt borítékban, 3 példányban - személyesen vagy postai úton. Az önálló pályázatokat az OKÉV illetékes területi irodájához, a csoportos pályázatokat a COMENIUS 2000 Közoktatási Minőségfejlesztési Programigazgatóságnak kell megküldeni.

Kérjük, hogy a borítékon tüntessék fel: "COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program, önálló pályázat" (önálló pályázati forma esetén), illetve "COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program, csoportos pályázat" (csoportos pályázati forma esetén)

Postai úton történő beküldés esetén a postára adás legkésőbbi dátuma a pályázat benyújtására meghatározott határidő lehet. A határidőn túl beérkező pályázatokat az Oktatási Minisztérium nem veszi figyelembe.

III. A pályázatok elbírálása

A pályázatok elbírálására 2002. március 29-ig kerül sor. A pályázat eredményeiről minden pályázó írásos értesítést kap. A pályázat eredményeit az Oktatási Minisztérium közzéteszi a www.om.hu és a www.ptmik.hu Internet címeken is.

IV. A pályázattal kapcsolatos részletes információk

A részletes pályázati kiírás 2002. január 4-től átvehető a COMENIUS 2000 Közoktatási Minőségfejlesztési Programigazgatóság Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest, Báthori u. 10., 313-as szoba), a regionális OKÉV központokban, illetve letölthető az Oktatási Minisztérium (www.comenius2000.hu) és a Pedagógus-továbbképzési Módszertani és Információs Központ Kht. (www.ptmik.hu) honlapjáról.

A pályázatok benyújtásával kapcsolatban a COMENIUS 2000 Közoktatási Minőségfejlesztési Programigazgatóság hivatalos tájékoztatókat szervez, amelyekről a részletes pályázati kiírásban kaphatnak felvilágosítást.

Ez a Pályázati Felhívás a részletes pályázati kiírással együtt érvényes.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseikkel kérjük, forduljanak a COMENIUS 2000 Közoktatási Minőségfejlesztési Programigazgatóság Ügyfélszolgálati Irodájához

(Jásper András, Pap Judit, telefon: 06/1-473-3690, fax: 06/1-473-3660, e-mail: andras.jasper@okm.gov.hu, judit.pap@okm.gov.hu ).

 

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok