2023. december 5.
eu2011.hu
Önkéntesség Európai Éve 2011
Átadás-átvétel
Felhasználóbarát honlap 2009-2010
 
 

Ez az oldal csak archívum, tartalma ELAVULT – kérjük, látogassák meg a tárca honlapját itt.

Nagy az érdeklődés az OM, az FMM és az IHM számítógép és számítástechnikai eszközöket gyártó cégek számára kiírt közös pályázatára

2003. január 31.
Az Oktatási Minisztérium, a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2003. január 13-án kiírt közös pályázatának dokumentációját 306 gazdálkodó szervezet vásárolta meg a kijelölt határidőig.


 A pályázati dokumentáció megvásárlásának időszaka 2003. január 27-én 12:00 órakor véget ért. A dokumentációt megvásárló cégek képviselői számára a pályázat kiírói konzultációs lehetőséget biztosítanak.

A pályázatot a tárcák azzal a céllal írták ki, hogy a 2003-tól igénybe vehető új adókedvezményt az érintett magánszemélyek minél korszerűbb és kedvezőbb árú számítógépek és számítástechnikai eszközök vételére, bérletére vagy lízingelésére fordíthassák.

A három érintett minisztérium 2003. január 13-án írta ki közös, Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom - I. pályázatát. A felhívás címzettjei a számítógép- és számítástechnikai eszközgyártó gazdálkodó szervezetek és azok konzorciumai. A pályázat célja, hogy az adókedvezményt igénybe venni tudó személyek minél jobb feltételekkel tudjanak számítógépet és más számítástechnikai eszközöket vásárolni, bérelni, lízingelni.

A pályázati dokumentációt határidőig 306 gazdálkodó szervezet (23 Rt., 246 Kft., 29 Bt., 8 szövetkezet és egyéb) vásárolta meg, amely a korábbi tapasztalatok alapján nagy érdeklődésnek számít.

A pályázatok március 7-én történő felbontása után az ajánlatok elbírását az OM, az FMM, a PM és az IHM tárcavezetői által felkért Bírálóbizottság végzi. Az eredményhirdetésre április 16-án kerül sor, az ezt követő 30 nap után - legkorábban május 17-én - élhetnek a törvény által meghatározott személyek az adókedvezménnyel.

A számukra kínált számítástechnikai eszközök vásárlásának, bérletének, lízingelésének feltételeiről, a gyártó és forgalmazó cégekről a pályázatot kiíró minisztériumok felkérésére az Educatio Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság fogja tájékoztatni az érdeklődőket.

Közlemény a pályázat kiírásáról

2003. január 28.

OM Sajtóiroda

 ugyfelkapu  ujmagyarorszag magyarorszag.hu
banner_2 banner_kszk_w120 buro EUvonal
 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Telefon: (+36-1) 795-1200

E-mail:

Államtitkárságok